Kuhinjska oprema

Konvekcijske peći:
Merrychef

Merrychef E2 NOVA MALA PEĆNICA OTVARA VELIKE MOGUĆNOSTI

Merrychef E2 NOVA MALA PEĆNICA OTVARA VELIKE MOGUĆNOSTI

Velika mogućnost za klijente koji žele da imaju dodatne prihode od tople hrane, ali su ograničeni što se tiče prostora i stručnosti. Kompaktni e2 uređaji omogućavaju svakome da skuva svaki put savršenu ‘toplu hranu za poneti’ dodirom na ikonu. Pomoću našeg e2 Twin-a, nudimo Vam novu mogućnost da konektujete dva uređaja e2 i tako duplirate kapacitet pomoću jedne strujne utičnice od 30A.

- Ventless Cooking omogućava kuvanje pomoću ugrađenog katalizatora

- Do 10 puta brža od konvencionalnih metoda kuvanja

- Sistem upravljanja strujom održava struju ispod 13 amps

- Tih rad – maksimalan nivo buke od 50 dBA u pasivnom modalitetu

- Konstrukcija od nerđajućeg čelika

 

- easyToUCH, ikona sa touchscreen kontrolama

- Prenos podataka pomoću USB-a za do 1024 programa kuvanja

- Ugrađeno dijagnostičko testiranje

- Jednostavan meni pomoću MenuConnectTM softvera


Karakteristike proizvoda

Advanced Cooking Technology® sa Planar Plume i mikrotalasnom tehnologijom za brže, ujednačeno zagrevanje i dobijanje boje hrane prilikom kuvanja.

Ekonomično kuvanje smanjuje troškove. Najnovija tehnologija katalizatora eliminiše masnoću i smanjuje mirise kuvanja, eliminišući potrebu za posebnim sistemima ekstrahovanja i ventilacije.

Zahvaljujući ugrađenoj dijagnostici nema potrebe za zvanjem servisa.

Ekskluzivna easyToUCH tehnologija sa slikovnim ikonama garantuje savršene rezultate. Programirajte Vaš uređaj sa svim Vašim receptima radi doslednih rezultata koji se ponavljaju.

Lako učitavanje novih menija pomoću našeg jedinstvenog MenuConnect™, softvera i USB drajva. USB drajv je zaštićen na frontalnom delu mašine, ispod jedinstvene  slide up logo pločice.

Nijedna stavka menija se nikada ne nalazi više od dva dodira udaljena od starta menija recepta. Simboli koji su jednostavni, logički i laki za razumevanje i kontrolisanje pretvaraju poluobučeno osoblje u profesionalce.

Ventless tehnologija eliminiše potrebu za dodatnom ventilacijom i ekstra dovodom struje koji bi podržao takve sisteme; toplota zadržana u komori smanjuje učinak  HVAC sistema.

Zagarantovani savršeni rezultati svaki put. Precizni nivoi snage kuvaju najdelikatnije proizvode. Programi se učitavaju pomoću višestrukih USB utičnica.
Smanjeno vreme čekanja i servisiranja povećavaju brzinu, uslugu, kvalitet i svežinu.