Sistemi za pranje

Protočne za pranje sudova:
Protočne za pranje sudova

AM900

PROFI mašina sa haubom na podizanje za pouzdano pranje caša i tanjira.

AMX

PROFI AMX je savršen model sa haubom na podizanje za pranje čaša i tanjira.

VISIOTRONIC kontrola upravljanja omogučava jednostavno upravljanje

AMXR

PROFI AMXR model poseduje ugrađen sistem povrata toplote iz odvodne vode,vruča odvodna voda se koristi za zagrevanje sveže hladne vode i samim tim smanjuje potrošnju električne energije za 36%.

AMXX

PROFI AMXX je savršen model sa haubom na podizanje za pranje jako prljavog posuđa u brzim ciklusima,pogodna za koriščenje u restoranima i ketering objektima.

AMXXR

PROFI AMXXR model je karakterističan po brzim ciklusima, poseduje ugrađen sistem povrata toplote iz odvodne vode,vruča odvodna voda se koristi za zagrevanje sveže hladne vode i samim tim smanjuje potrošnju električne energije za 36%.

AUP

PREMAX AUP model sa haubom na podizanje za najzahtevnija rezultate pranja i ekonomski najisplativija. Ručno predpranje više nije potrebno, sa PERMANENT-CLEAN gruba prljavština se automatski odstranjuje u spoljnu posudu

AMXXL

PROFI AMXXL jako širok model, pogodan za prajne pekarskih korpi, mesarskih alatki, gastro posuda.

AMXXL sa povratom toplote

PROFI AMXXL jako širok model, poseduje ugrađen sistem povrata toplote iz odvodne vode,vruča odvodna voda se koristi za zagrevanje sveže hladne vode i samim tim smanjuje potrošnju električne energije za 36%.

AUPL

PREMAX AUPL  jako širok mode sa haubom na podizanje za najzahtevnija rezultate pranja i ekonomski najisplativija. Ručno predpranje više nije potrebno, sa PERMANENT-CLEAN gruba prljavština se automatski odstranjuje u spoljnu posudu

AMXT

PROFI AMXT model sa dvostrukim unutrašnjim prostorom za dvostruki kapacitet,može se istovremeno prati dve korpe.

AMXT sa povratom toplote

PROFI AMXT  sa dvostrukim unutrašnjim prostorom za dvostruki kapacitet,može se istovremeno prati dve korpe,poseduje ugrađen sistem povrata toplote iz odvodne vode,vruča odvodna voda se koristi za zagrevanje sveže hladne vode i samim tim smanjuje potrošnju električne energije.

AUPT

PREMAX AUPT model sa dvostrukim unutrašnjim prostorom za dvostruki kapacitet,može se istovremeno prati dve korpe, sa PERMANENT-CLEAN gruba prljavština se automatski odstranjuje u spoljnu posudu