Sistemi za pranje

Omekšivači vode:
omekšivači vode

SE-H

SE-H

Automatski omekšivač vode sa jednom komorom, štiti mašinu od naslaga kamenca, produžava intervale održavanja i vek trajanja.

SD-H

SD-H

Automatski omekšivač vode sa dve komore, štiti mašinu od naslaga kamenca, produžava intervale održavanja i vek trajanja.

STAR PD

STAR PD

Delimična demineralizacija, odvaja jone kalcijuma i magnezijuma iz vode, štiti mašinu i sprečava mrlje soli i kamenca na delu pranja.

STAR EXTRA FD

STAR EXTRA FD

Potpuna demineralizacija, odvaja jone kalcijuma i magnezijuma iz vode, štiti mašinu i sprečava mrlje soli i kamenca na posuđu, čašama, priboru i optimizuje efekat deterdženta.

STEAM CD

STEAM CD

Delimična demineralizacija koja štiti uređaje od naslaga kamenca, namenjeno za konvekcijske peći.

PURE RO-I

PURE RO-I

Sa integrisanim sistemom reverzibilne osmoze mašina se savršeno uklapa ispod pulta (ukupna visina je samo 815 mm). Obezbeđuje demineralizovanu vodu, sprečava naslage kamenca unutar mašine i mrlja na posuđu.

PURE RO-S

PURE RO-S

Samostojeći sistem reverzibilne osmoze pogodan je za ugradnju pored mašine za pranje, potpuno odvaja minerale i soli iz vode. Ovo sprečava vidljive mrlje soli i kamenca na posuđu i priboru za jelo i povećava rezultate pranje.

PURE RO-C

PURE RO-C

Za još veću efikasnost: moćni eksterni sistem reverzibilne osmoze HYDROLINE PURE RO-C pruža potpuno demineralizovanu vodu za vrhunski kvalitet pranja. Nema potrebe za ručnim poliranjem čaša i pribora za jelo.